Ord från våra valpköpare

Vi är helt tagna över vilket bra psyke vår valp har.


Hon är tillgiven, glad i alla, tuff, nyfiken, lättlärd , klok och otroligt söt .


- Liselott Granholm

HEDVIG - F 21-07-28

Capillus Pilas My Batchata

Hej!


Här kommer en liten historia kring vår väg till valp och upplevelse kring den.

En vän till oss som jag går hundpromenad med har en Bolonka. Det var så jag kom i kontakt med rasen första gången. Blev helt förälskad vi första ögonkastet .

Lite senare tillkom en till Bolonka i vår hundpromenad grupp. Dom sökte en dagmatte och jag nappade direkt. Det fungerade så otroligt bra mellan min hund och den hunden.


Jag har länge velat ha två hundar. Så då blev det en självklarhet att vi skulle skaffa en Bolonka.


Jag skickade ut ett Mail till två Bolonka uppfödare och jag hade turen att Capillus pilas svarade att dom hade en valp.


Min upplevelse har varit positiv hela vägen. Vi har ju haft två hundar innan vi fick Hedvig. Men ingen av deras uppfödare har varit speciellt intresserade att har kontakt efter affären var gjord.


Jag är så glad över att vi fick äran att få en valp av capillus pilas. Kontakten med uppfödaren är mycket bra. Känslan är att dom verkligen är måna om att ha en bra kontakt med sina valpköpare. Jag kommer inte på något som jag tycker uppfödaren skulle kunna göra annorlunda eller bättre . Jag är supernöjd

SVEA - F 21-07-28

Capillus Pilas My Cha Cha

Vi har fått förstklassig service från kontaktdag 1.


Fantastiskt trygga hundar. Nadja är så hängiven och har fått oss att bli trygga ”hela vägen”.

Att alla i familjen fått delta i sociala medier fick oss att känna delaktighet vilket stärkt oss inför mottagandet av valpen.


Kul med en gruppsida för valparna med ägare, även det har känts tryggt, att utvecklas ihop, ställa frågor mm. Capillus Pilas Kennel rekommenders varmt och får högsta ”betyg” av oss. Christian Olsson Emil Engdahl Nora Engdahl Vking Olsson Pia Durgé

MILO - F 21-07-28

Capillus Pilas Nicks Jive

Verkligen supertack för att du valde just mig till att få köpa Milo. Så svårt att förklara i text hur mycket det betyder.


Jag hittade capillus pilas kenneln via Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonkaklubben och kontaktade dig via din hemsida! Jag är supernöjd med hur jag fått följa min valp från födseln till dagen jag plocka upp honom!


Jag uppskattade verkligen alla tips från av länkar till bra och nödvändiga produkter till videos där du visar hur man exempelvis borstar en bolonka


Jag och Milo stormtrivs verkligen tillsammans! Han följer just nu med på allt, från toabesök (och in i duschen, vilket skrämde livet ur mig) till fotbollsmatcher och restauranger. Han äter i princip allt som serveras och är nästan helt rumsren ( olyckor händer bara när matte är lite långsam, oftast på morgonen) han går fint i koppel och går lite promenader om det är fint väder.


Regnar det så undrar han varför matte ens vill gå ut stannar direkt utanför dörren och är superdramatisk. Det bor många hundar i huset och Milo vill busa och pussa på allihopa, men vi tar det lite lugnt tills han är helt vaccinerad.

MIRA - F 21-07-28

Capillus Pilas My Quickstep


LUDDE - F 21-07-28

Capillus Pilas Nicks Bossa Nova

Han är det finaste lilla underverket men...


är lite speciell också haha. Skäller ut mig så det stänker om han inte får som han vill, bara sova på duntäcket i sängen, inte äta ur skålen, vill bli matad. Men har ju bara varit här en vecka, viktigast att han blir helt trygg först

MIO - F 20-05-13

Capillus Pilas Sweet Prince

Jag är så nöjd med allt från att jag hittade er till det stöd jag får än idag!


Jag har fått en helt fantastik hund som ger oss glädje varje dag och han har det absoluta perfekta temperamentet!


Jag tycker att Alla borde köpa en hund från Capilus pilas då man får en väldigt fin hund och sen att Nadja som uppfödare delar samma syn på hunduppfostran som jag och hon är så hängiven dem här hundarna och ställer alltid upp med hjälp och stöd när man behöver det, och är väldigt kunnig.

TACK FÖR ER FEEDBACK!

Skicka ett meddelande om även du vill ge återkoppling.